lördag 18 maj 2013

Titta så mycket som händer på...

 
 
 
 
 
Skumpa & Spaljé

har vårkänslor i hela kroppen!
Förberedelserna i kolonin är i full gång med grävande och planterande och snickrande och möten och klippande och klistrande och bärande och släpande och ... med härliga förväntningar om att ni alla ska dyka upp och hälsa på under sommaren. Invigning av utställningen är lördagen den 25 maj kl. 14.00 och vi håller till på Citadellområdet.
Den 25 maj vill vi också hälsa alla välkomna till vår inspirerande butik på Storgatan 42 som håller öppet till kl. 18.00. Då passar vi på att fylla hyllor och bord med härliga blommor och buketter till Mors Dag. Och givetvis finns här nyheter för hem och trädgård. För att fira ordentligt erbjuder vi våra kunder 25 % rabatt på en valfri vara denna dag! Det är en stor Jubeldag i hela Landskrona!
Studentfirande och skolavslutningar gillar vi! Vad vore sommarens förfester utan blommor och blad?! Välkommen till oss med dina frågor. I butiken finns också fina gåvor till sjungande studenter och trötta lärare som längtar efter lov precis som barnen...
Den 7-9 juni är det trädgårdsrunda i Nordvästra Skåne. Vår butik har öppet som vanligt på fredagen (10-18) och lördagen (10-14) och dessutom finns vi på plats vid vår ”Odlingsstation” alla tre dagar kl. 10-17. Där har vi försäljning av växter och trädgårdsinredning och vi bjuder på massor av inspiration.
Vi bjuder på en rundtur i vår koloni den 18 juni. En kundkväll där vi hoppas på fint väder och picknick i det gröna! Vi startar kvällen i butiken kl. 17.00 med bubbel och sommartips därefter går vi ner till kolonin där vi berättar om vårt projekt och tankar kring arbetet. Om vädret tillåter vore det trevligt med en picknick. Ta gärna med din egen fikakorg och filt... Anmälan i butiken eller via mail.
Midsommar firar vi enligt vår egen tradition med blomsterkransar. Kanske stannar vi i butiken eller så hamnar vi ute i det gröna. Vi återkommer om detta, när det närmar sig. Vi smygstartar på torsdagen 20 juni och fortsätter på fredagen mellan 10-13. Allt material till de ljuvligaste kransarna finns på plats om du vill binda din egen krans. Eller beställ i förväg så binder vi till dig! Priser från 150 kr.
 
Foto j.levau, Sthålfat från Skumpa & Spaljé.

Hälsning från Skumporna
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar