onsdag 18 september 2013

Nu är det klart...

 
 
 
 
Höstens inspiration...
 
 
 

27 september
Dan före dan med avslutning på c/o Kolonin, Citadellet Landskrona. På fredagen, mellan 10-16, finns det möjlighet att binda en egen höstkrans vid vår Koloni ”Odlingsstation”. Vi finns där med material och instruktioner och inspiration. För 200 kr får du binda din egen krans att hänga på dörren eller lägga på ett vackert fat. Ingen föranmälan behövs. Givetvis finns det också färdigbundna kransar till försäljning. Vid sämre väder sitter vi inne i utställningslokalen. Välkomna!
28 september
Jubeldag och Höstyra och avslutning med loppis på c/o Kolonin... Det händer mycket denna dag! Butiken är öppen 10-18 och vi har såklart fina erbjudanden på blommor och blad. Istället för ett marknads-stånd på torget dukar vi upp till avslutningsloppis kl. 13 vid vår Odlingsstation/Koloni vid Citadellet. Fina erbjudande och generösa loppispriser. Välkomna!
29 september
Mikaeli Marknad på Fredriksdal i Helsingborg, 10-17.  En fin höstmarknad och skördegille anno 1900. I underbar och genuin miljö upplever du marknadsmyller med upptåg, musik, varieté, gammalt hantverk och skånska mattraditioner. Även i år dukar vi upp med kransar och ljus och höstinspiration.
3 oktober
Höstens nyheter är här och vi bjuder in till kundkväll på Skumpa & Spaljé. Butiken är nystylad och vi bjuder på god, varm soppa från klockan 17. Föranmäl dig gärna, så vi vet att soppan räcker till alla som vill komma in och värma sig! Mingel fram till klockan 20.
11 0ktober
Kulturnatt i Landskrona. Vi bjuder in till Vernissage tillsammans med Lisa Burénius från Varberg ... ”Upp och dikta, Nisse. Klocka ä sju!” brukade hans fru säga. Nisse = Nils Ferlin. Och det är så himla bra, tycker jag. Får mig alltid på ”skapa-något-bra-humör”. Märkvärdigare än så är det ju inte. Den skapande processen nedtagen på köksnivå. Detta förhållningssätt försöker jag bära med mig både i mitt arbete med måleri och i andra uppdrag som t ex scenografi och offentlig utsmyckning. Min filosofi består i att aldrig tveka på mitt uttryck, tekniska lösningar kan man alltid få hjälp med. Det har resulterat i att jag har jobbat med en mängd olika typer av uppdrag. Det hela handlar ju alltid om en och samma sak; en process. Vad det är för uppdrag och vilket material det handlar om blir då egentligen en bisak. Hur man sen faktiskt når målet, är en annan historia. Viktigast är kanske att lita på magkänslan… Vi har öppet till klockan 21.
23-24 november
Kassakrokens julmarknad i Landskrona. Öppet lördag 10-17 och söndag 10-17.
Skumpa & Spaljé står i snickarverkstaden på gården där vi bjuder på vacker julstämning på vårt eget speciella vis. Mycket blommor och grönt, fina stearinljus och utvalda detaljer för att hitta den där speciella adventskänslan.
1 december
Julskyltning i Landskrona City.
Hela veckan förbereder vi oss för en vacker och stämningsfull julbutik. Välkomna in på inspiration och stämning. Butiken är full av vackra detaljer och adventsblommor.
Öppet 13-19.
6-9 december
Julmarknad på Fredriksdal i Helsingborg. Vi finns vid Herrgården, i den södra flygeln. Välkomna!  Mer info kommer.
  
Välkomna
 
Kram Helena
 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar