torsdag 20 oktober 2011

Surdeg och champange....

Bilder ur boken Bröd hemma finns i butiken


Igår var det en underbar kväll...
CHAMPANGEPROVNING....
Vi fick prova tio stycken fantastiska champanger,
som Kaj Ströberg höll i munskänkarnas regi,
på Sirius resturang i Landskrona, till det serverades en
mycket god delikatesstallrik ...
Vill ni tömma plånboken till något gott att dricka,
rekomenderar jag Dom Pérignon champange 2002,
som är ett gott champnge år. Dyrt men gott....

Men nu till dagens händelse.....


SURDEGSKVÄLL PÅ SKUMPA & SPALJÉ.....
Här skall vi provsmaka, tjärna smör, göra våran egen ost,
och till och med få med våran lilla egna surdeg som vi skall VÅRDA
precis som man gör med VÄNSKAP.


Ha en fin dag Helena.



4 kommentarer:

  1. Kul att träffa er på företagsbesöket på föreningen Selma i förmiddag

    Har två nummer kvar av tidningen Allas att dela ut. Kom på att ni kanske skulle ta kontakt med Aller koncernen. De har en avdelning med inredning i Helsingborg minns jag då jag var på studiebesök där.

    Lycka till med kvällens surdegsaktivitet

    SvaraRadera
  2. Å jag vill också baka surdeg och dricka champagne!

    SvaraRadera
  3. När går detta av stapeln? Sonja

    SvaraRadera
  4. Mums med champange och vilken trevlig aktivitet ni har planerat för kvällen. Surdeg, gott och nyttigt!

    SvaraRadera